Individuele coaching

Met meer energie genieten van je werk en leven? Werk-privé balans op orde krijgen? Je leven een andere wending geven? Aan de slag met angst, piekeren en onzekerheden? De regie terug over je eigen leven?

Lees meer

Workshops

Samen met anderen of je team vastgesleten patronen doorbreken? Obstakels overwinnen? Betere prestaties, meer energie en minder stress in werk en privé?

Lees meer

Reizen

Een nieuwe richting in je leven kiezen? Grenzen opzoeken en uit de comfortzone voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Of gewoon behoefte aan even pure aandacht voor jezelf?

Lees meer

Coaching in organisaties

De duurzame inzetbaarheid van medewerkers verhogen en ziekteverzuim verminderen? Prestaties optimaliseren voor een beter resultaat? Een vitale en veerkrachtige organisatie die wel tegen een stootje kan?

Lees meer

Outdoor training

Wil je graag op een leuke manier buiten sporten in de natuur? In een kleine groep met professionele begeleiding en geschikt voor alle conditieniveaus?

Lees meer

Specials

Een speciale outdoor training, de kracht van koude confrontatie en ademhaling ontdekken, de overeenkomsten tussen yoga en vechtsport ervaren, een weekend leren overleven met je gezin...

Lees meer

Kop koffie en een goed gesprek?

Ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling vraagt om vertrouwen.
Dus laten we eerst eens kennismaken, voordat we tot actie overgaan.