05oktober

Explore your limits, find your balance

Datum 05-10-2022-06-10-2022
Locatiemidden Nederland
Categorie

Als ondernemer of leidinggevende wordt er veel van je verwacht. Jij bent ‘koploper’ en geeft richting aan. Alle ogen zijn op jou gericht en jij bent het voorbeeld.

Hoe houd je je hoofd koel in situaties waar de druk hoog is en je met jezelf geconfronteerd wordt?

Dit vereist scherp zelfinzicht, krachtig persoonlijk leiderschap, een hoog energieniveau en een goede balans tussen controle houden en loslaten.

Tijdens deze uitdagende 2-daagse workshop met gelijkgestemden, ontdek je hoe je jouw gezonde stress-balans vindt. Je gaat onder professionele begeleiding op zoek naar de uitersten ‘stress’ en ‘rust’. In een prachtige locatie midden in de natuur en in een sportieve setting, om het punt te vinden waar jij het meest tot je recht komt.

Door middel van een unieke combinatie van fysieke oefeningen, ademhaling, goede gesprekken, koude-confrontatie en vechtsport, zetten we jou mentaal op scherp. En niet alleen tijdens dit weekend. Alles wat je doet en leert kun je ook daarna toepassen, voor een duurzaam effect.

Het resultaat?

 • Zelfkennis en inzicht vergroten
 • Beter omgaan met druk
 • Meer energie
 • Rust in je hoofd
 • Weerstand ervaren en doorbreken
 • Fysiek en mentaal krachtiger voelen

En ontdekken dat je tot nóg veel meer in staat bent dan je zelf denkt!

Daarnaast is dit weekend ook een mooie manier om met gelijkgestemden in contact te komen en elkaar te inspireren. Geloof ons, tijdens deze 2-daagse gaat dat als vanzelf. Verbinding met anderen ontstaat, wanneer je samen een uitdaging aangaat!

Inhoud

 • 2-daagse workshop.
 • Samen met gelijkgestemden (ondernemers en leidinggevenden).
 • Prachtige en luxe locatie midden in de natuur.
 • Activiteiten waaronder boksen, ademhaling en koude confrontatie (ijsbad).
 • Professionele begeleiding zowel op fysiek als mentaal niveau.
 • Ontbijt, lunch 2x, diner, overnachting.
 • Drank (koffie, thee, water).

Definitieve doorgang bij minimaal 6 deelnemers.

Organisatie

Edwin den Breejen, vader, partner, directeur bij een multinational en ademhalingsinstructeur. Het vervullen van al deze ‘rollen’ hebben hem veel ervaring gegeven op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Edwin heeft de opleiding tot Wim Hof Methode Instructeur succesvol afgelegd, is gecertificeerd Instructeur van Oxygen Advantage® door Patrick McKeown (de wereldwijde autoriteit in de Buteyko Method) en coach in de ademmethode Balance Breathing.

Hij zal je leren hoe je ademhaling en mindset kunt inzetten om jezelf energieker te voelen. Je focus en doorzettingsvermogen te verhogen, je stresservaring te reduceren en beter met stress om te gaan. Je zult gemakkelijker de balans vinden tussen ‘gasgeven’ en ‘remmen’ waardoor je fitter en alert blijft. Tevens krijg je meer vertrouwen in eigen kunnen.

Heidi van Kampen, partner, ondernemer, buiten- en vechtsporter en ‘mama’ van een actieve Mechel en uitdagende Wolfhond. Haar focus ligt al jaren op persoonlijk leiderschap en het beste uit het leven halen, zowel voor zichzelf als in de begeleiding van anderen.

Met haar diversiteit aan ervaring, waaronder als leidinggevende binnen de ICT, gooide zij een aantal jaar geleden het roer om. Ze werd ondernemer en verdiepte zich in de toepassing van actieve fysieke beweging en uitdaging op persoonlijke ontwikkeling. Buiten in de natuur zet zij ondernemers en leidinggevenden fysiek en mentaal in beweging, voor krachtig leiderschap met meer energie, plezier en voldoening!

Heidi zal je, via sport en spel, letterlijk laten ervaren wat balans, focus, kracht, vertrouwen, contact, spanning en energie met jou doen. Jouw ingesleten patronen worden direct zichtbaar. Je ontdekt wat vóór of tegen je werkt, experimenteert met hoe het anders kan en neemt inzichten en concrete stappen mee naar huis.

Heidi en Edwin leerde elkaar in 2016 kennen tijdens Edwin zijn eerste ‘ijsbad’ workshop. De samenwerkingsvonk sloeg over, en met volle energie laten ze anderen de kracht ervaren van ‘uit je comfortzone’ gaan om vanuit daar meer uit jezelf te halen. De connectie tussen lijf en hoofd loopt als een rode draad door hun aanpak en hun enthousiasme hiervoor weten zij als geen ander over te brengen.

“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there”

Data

 • 5 en 6 oktober 2022

De workshop kan ook op aanvraag georganiseerd worden. Neem voor meer informatie hierover contact op.

Locatie

De workshop vindt plaats op een prachtige en luxe locatie midden in de natuur.

Investering

 • € 895,- per persoon

Alle genoemde prijzen betreffen een open-inschrijving workshop en zijn excl. BTW. 

 

Pagina foto: Iván Tamás (Pixabay)