10september

Italië

Datum 10-09-2022-16-09-2022
LocatieArco, Italië
Categorie

Een uitdagende leiderschapsreis met inhoud!

Tijdens deze 7-daagse reis ga jij samen met andere ondernemers en leidinggevenden, letterlijk en figuurlijk een sprong in het diepe nemen.

Je gaat de bergen ervaren middels één van de meest uitdagende bergsporten die er is; canyoning!

Al lopend, zwemmend, glijdend, springend, klimmend en abseilend trotseer je kloven, watervallen en meertjes. De kracht van het water is onvoorstelbaar en heeft in de jaren ook nog eens een prachtige omgeving gecreëerd.

Maar daar blijft het niet bij!

Samen trekken we verder de bergen in, bedwingen hoogtes en ontdekken hoe we in dit ruige gebied onze weg kunnen vinden. Ondertussen leer je hoe je met basisbenodigdheden kunt overleven. Navigeren, slapen in de natuur en eten koken op je zelfgemaakte vuur.

Uitdaging, grenzen ontdekken en verleggen, uit de comfortzone en er voor elkaar zijn. Tijdens deze reis nemen we de tijd voor persoonlijke groei, door met elkaar het gesprek aan te gaan over onze ervaringen en deze te koppelen aan het dagelijkse leven. Waar zit voor jou uitdaging? Hoe ga jij om met jouw grenzen en die van een ander? Wat is voor jou ‘uit de comfortzone’? Met maar één doel; nog meer jouw potentieel te kunnen benutten, zowel zakelijk als privé.

Dit is een unieke leiderschapsreis waar fysiek ervaring en uitdaging direct gekoppeld wordt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Je beleeft een fantastisch avontuur, gaat naar huis met nieuwe inzichten, concrete stappen én verbreed je netwerk op een hele leuke manier.

Waag jij de sprong?

Inhoud

 • 7-daagse reis, waarvan 2 reisdagen en 5 volle dagen activiteiten.
 • Uitgebreide voorlichting vooraf.
 • Uitdagende outdoor activiteiten waaronder canyoning, via ferrata, hike & survival.
 • Onder begeleiding van een gecertificeerde gids.
 • Bijzondere reflectie activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Onder begeleiding van een professionele ‘sparringspartner’.
 • Overnachtingen; hotel bij aankomst en vertrek, berghut en als het even kan een ‘nacht onder sterren’.
 • Eten en drinken (water, koffie, thee).
 • Maximaal 6 deelnemers, dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
 • BONUS: 1 individuele begeleidingssessie achteraf voor nog meer persoonlijke diepgang.
 • Exclusief:
  • Eigen materiaal (o.a. rugzak, slaapzak).
  • Reisverzekering.
  • Heen- en terugreis.

Organisatie

De organisatie is in handen van Heidi van Kampen en Lennert Asveld (Adventure & Altitude).

Lennert is van jongs af aan verslaafd aan natuur en alle buitensporten die je maar kunt bedenken. Na zijn studie Outdoormanagement in Groningen, werkt hij al meer dan 22 jaar professioneel in de buitensport. Zijn specialisaties zijn hike/survival, kajakken, klimmen, mountainbike, boogschieten, raften, canyoning en klettersteig. Sinds 2011 werkt hij als zelfstandige in de buitensport (‘adventure’) en op hoogte (‘altitude’).

Heidi ruilde enkele jaren geleden haar functie als leidinggevende in de ICT in en werd ondernemer. Zo kon ze op unieke wijze haar passies combineren; natuur, beweging én persoonlijke ontwikkeling. Als ‘sparringpartner’ zet ze je een spiegel voor door je fysiek in beweging te zetten. Op deze wijze kom je sneller tot de kern dan ‘alleen praten’. Enthousiast en op respectvolle manier, daagt ze je uit om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Om je te laten ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt.

Lennert en Heidi hebben beiden van hun hobby’s hun werk gemaakt. Zij geloven in de kracht van ‘doen waar je energie van krijgt’ en delen de grote liefde voor natuur en buiten sporten. Als geen ander weten zij hoe ‘grenzen opzoeken’ je verder kan helpen in je leven. Waar Lennert grotendeels de buiten activiteiten en omstandigheden creëert, neemt Heidi je mee op ontdekkingsreis naar binnen toe. Door hun krachten te bundelen leveren zij een unieke samenwerking en begeleiden jou in het vinden van jouw krachten.

Data

 • 10 t/m 16 september 2022

De reis kan ook op aanvraag georganiseerd worden. Neem voor meer informatie hierover contact op.

Locatie

Arco, Italië

Investering

 • € 1.595,-

Alle genoemde prijzen betreffen een open-inschrijving reis en zijn excl. BTW. 

Vervoer

Op eigen gelegenheid met de auto (eventueel carpoolen met andere deelnemers).
Er is ook een mogelijkheid om op eigen gelegenheid met het vliegtuig te komen. Eventuele transfer van en naar het vliegveld in overleg.

Verzekering

Wij adviseren om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Kijk daarbij goed na of ‘outdoor sport activiteiten’ en ‘canyoning’ gedekt worden.

Tip: denk ook aan wegenwacht service in het buitenland wanneer je met eigen auto komt.

Locatie