01april

Workshop – Release, Relax, Reflect

Workshop Release, Relax, Reflect - Yoga en vechtsport voor minder stress en meer balans
Datum 01-04-2022
LocatieStudio Blijlijf, Roggelsedijk 17 Meijel
Categorie

Vechtsport & yoga voor minder stress en meer balans.

Op zoek naar meer balans en rust? Wil je stress verminderen en beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf?

Ondanks dat yoga en vechtsport elkaars tegengestelden lijken, is dit verre van waar. Beide bewegingsvormen leiden tot stress vermindering, betere balans tussen hoofd en lijf en versterken je fysieke en mentale gezondheid.

Wil jij weten welke vorm het beste bij jou past?

Blijlijf en Meant4Life nemen jou mee op een reis door de wereld van yoga en vechtsport en laten je ervaren wat deze ‘uitersten’ voor je kunnen betekenen.

Data

  • Vrijdag 1 april 2022

Programma

Investering

  • € 70,- per persoon (incl. drankjes, snack en BTW)

Deelnemers

  • Maximaal 7 personen.

Locatie

Studio Blijlijf, Roggelsedijk 17 Meijel

Organisatie

Desiree is yogadocent en masseur en heeft door een burn-out ervaren hoe belangrijk het contact met je eigen lichaam is. Door rustige yoga herstelde zij en inmiddels gebruikt zij ook actieve beweging om in balans te blijven. Al haar ervaring deelt zij nu in haar eigen studio Blijlijf. Het mooiste wat ze jou mee wil geven is het leren ervaren van de rust in je eigen lijf en de constante ontdekkingstocht naar bewegingsmogelijkheden en hoe prachtig dat is.

Heidi is outdoor coach en op z’n zacht gezegd nogal gedreven in haar vak. Vechtsport, survival en natuur zijn haar grote passies en in haar leven altijd een grote spiegel en steun geweest. Haar ervaring en enthousiasme past zij nu toe in haar eigen bedrijf Meant4Life met als doel jou meer uit jezelf en het leven te laten halen.

Desiree en Heidi delen, naast hun fascinatie voor beweging een voorgeschiedenis in de ICT-sector en hebben beiden (onafhankelijk van elkaar) een aantal jaren geleden het roer omgegooid. Hun gezamenlijke doel: jou de kracht van beweging laten ervaren!

Locatie