Boksen als coaching interventie tijdens 1-op-1 outdoor coaching (Meant4Life)

Ben jij klaar voor de rest van je leven?

De laatste tijd niet meer zo lekker in je vel? Een druk vol leven, maar je voelt niet echt voldoening? Op zoek naar meer energie, minder stress en een betere werk-privé balans? Aan de slag met angst, piekeren en onzekerheden? Je leven een andere wending geven? Zelf weer de regie terug over je eigen leven?

Meant4Life zet je, tijdens 1 op 1 sessies, workshops en reizen, fysiek en mentaal flink in beweging om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Meant4Life outdoor coaching werkwijze.

We doen niet aan ‘praatsessies’, maar gebruiken onderdelen uit vechtsportoutdoor en survival activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor worden ingesleten patronen in je dagelijks leven snel zichtbaar en doorbroken. Je overwint obstakels en maakt stappen richting het gewenste resultaat. Samen zoeken we naar creatieve oplossingen die leiden tot de verandering waar je zo aan toe bent. Daarnaast is deze uitdagende vorm van coaching natuurlijk ook nog veel leuker dan ‘stilzitten’ op een stoel.

De outdoor coaching vindt altijd plaats op een prachtige locatie midden in de natuur. In de buitenlucht zijn werkt rustgevend, stimuleert creativiteit en heeft een gunstige invloed op cognitieve functies.

“You can learn more in an hour of play than in a life time of conversation”– Plato

Technieken uit de vechtsport, outdoor en survival activiteiten vormen een perfecte spiegel voor wat er binnen jezelf speelt. Niks ‘binnen op een stoel zitten praten’, maar buiten actief aan de slag. Je krijgt inzichten, ontdekt nieuwe mogelijkheden, ervaart hoe het anders kan en bepaalt de eerste stappen naar de gewenste verandering. Verandering ontstaat alleen maar door te ‘doen’, dus zet jezelf in beweging! – Heidi van Kampen

Wil jij weer in beweging komen?

Ga de uitdaging met jezelf aan door deel te nemen aan een workshop, reis of start met een individueel coaching traject. Dit wordt een ervaring met impact!

(sportervaring of een goede conditie is absoluut NIET nodig) 

Binnenkort op de agenda

01april

Workshop – Release, Relax, Reflect

Tijdens deze workshop ontdek je hoe vechtsport en yoga kunnen leiden tot minder stress, meer balans en het versterken van je fysieke en mentale gezondheid.

Lees meer
12oktober

Meant4Life in France – Leef je leven!

Tijdens deze 5-daagse reis ontdek hoe je energiek en gezond jouw leven richting kunt geven. 

Lees meer