“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things” - Henry Miller

Ben jij klaar voor de reis van je leven?

Even letterlijk afstand nemen van huis en haard doet wonderen. Meant4Life helpt jou weer opnieuw richting te geven aan je leven door je deelgenoot te maken van een prachtig avontuur. Een reis waarin outdoor coaching en outdoor training op bijzondere plekken op de wereld met elkaar samenkomen. Ben jij klaar voor de ervaring van je leven?

Meant4Life neemt je mee op reis om, in groepsverband of 1 op 1, een aantal dagen actief met je fysieke en mentale gezondheid aan de slag te gaan. Op avontuur naar de echte wildernis 200 km boven de poolcirkel; opgaan in de rust van het Franse platteland of terug naar de basis in de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen.

Nieuwe energie opdoen op een actieve, authentieke en niet-toeristische manier, in een ongedwongen sfeer, met een hoog ze-kennen-me-hier-toch-niet gehalte. Klinkt dat niet heerlijk? Tijdens elke reis ontstaan bijzondere ontmoetingen die leiden tot vriendschappen, onvergetelijke ervaringen en waardevolle inzichten die je je leven lang meeneemt. Gun jij jezelf dit cadeau?

Meant4Life in France - Leef je leven!

Behoefte aan wat tijd voor jezelf? Even weg van de dagelijkse hectiek? Op zoek naar meer rust of energie? Stappen maken van 'geleefd worden' naar 'jouw leven leiden'? Genieten van de dingen die je doet, ook als het even tegenzit?

Tijdens deze unieke 5-daagse reis, ga je op actieve, uitdagende en speelse wijze aan de slag met jouw gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ontdek hoe je energiek en gezond jouw leven richting kunt geven.  Lees meer...

Meant4Life Survival - Leven of overleven?

Werk je hard? Ben je continu druk, druk, druk? Ren je jezelf regelmatig voorbij om aan andermans en je eigen verwachtingen te voldoen? Bestaat jouw leven meer uit 'overleven' en kom je vaak niet meer toe aan wat écht belangrijk voor je is? Ben jij wel toe aan wat actie en heb jij het lef om weer zelf het heft in handen te nemen? 

Tijdens dit avontuurlijke en uitdagende weekend, ga je terug naar je basis en aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling op zoek naar verandering. Ontdek hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je leven. Lees meer...

Meant4Life in Lapland - Back to (your) nature!

Durf jij het aan de confrontatie met jezelf en de natuur aan te gaan? Tijdens dit 8-daagse avontuur ontdek je op authentiek wijze de ongerepte natuur van “magisch” Lapland en gaat daarnaast actief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Onder professionele begeleiding, met behulp van outdoor coaching, uit de comfortzone om weer rust, energie en balans terug te vinden in jouw leven. 

Intensieve 1 op 1 reis van je leven

Ben je op zoek naar een intensieve 1 op 1 outdoor coaching reis? Jij bent uniek, dus jouw reis ook!  
Neem voor informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.