“We are hardwired to connect with others, it’s what gives purpose and meaning to our lives, and without it there is suffering.” - Brené Brown

Online coaching: vanuit verbinding ontwikkelen

De maatregelen rondom Corona vragen veerkracht, ofwel:
Het vermogen om je aan te passen en goed om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen, veranderingen en stress. En misschien daar zelfs wel sterker uit te komen en dus te ontwikkelen.
Meant4Life heeft veerkracht en wil jou ook helpen veerkracht te ontwikkelen! 

Of misschien zijn er wel andere dingen in je leven waar je, juist nu, heel graag aan wilt werken. 
Loopt je hoofd vol? Wil je niet meer het gevoel hebben dat je geleefd wordt? Kun je wel wat meer energie gebruiken? Of vraag je je af wat je nu eigenlijk wilt in je leven?

Tijdens 1 op 1 (beeld)bel coaching sessies gaan we het gesprek aan. Met een zekere nieuwsgierigheid komen we, middels (soms wel uitdagende) vragen, dieper tot de kern. Je krijgt inzichten en vanuit daar werken we stap voor stap richting het gewenste resultaat.

Laten we de 'verbinding' opzoeken en actief aan de slag gaan met de verandering waar je al zolang naar uitkijkt. 

Coachingstraject

Wanneer we, na een vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook online), besluiten om samen aan de slag te gaan, plannen we de eerste online (beeld)bel sessie in.

Een coachingstraject kun je vergelijken met een ontdekkingsreis. Om te beginnen heb je een duidelijk beeld van jouw doel nodig. Dat is het punt van waaruit het coachingstraject start en waar het in de eerste sessie om draait.

Tijdens een sessie kijken we altijd naar wat je op dat moment wilt bereiken, waar je nu staat, welke mogelijkheden je (nodig) hebt. Vervolgens maken we de vertaalslag naar concrete stappen voor in het dagelijkse leven.

Maar let op: Het kan natuurlijk zijn dat je onderweg nieuwe dingen ontdekt!

Meer weten over hoe ik werk? Lees dan meer over de outdoor coaching werkwijze.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven van de online coaching. Een oriënterend kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Particulier

  • 30 minuten sessie: € 45,-- 
  • 60 minuten sessie: € 75,-- 
  • 90 minuten sessie: € 105,-- 
  • Online coaching pakket van 300 minuten (bijvoorbeeld 5 x 60 minuten): € 350,--
Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% btw.

Zakelijk

Op aanvraag. 
Voor langdurige trajecten maken wij graag een voorstel op maat.