"We all had a playroom growing up. It was called OUTSIDE!"

Moet jij eens opletten wat je kunt.

Zin om wekelijks een potje plezier te beleven, even lekker weg te zijn uit de dagelijkse sleur om onder professionele begeleiding fysiek te knallen? Meant4Life trekt jou van de bank af voor een uitdagende outdoor training in de gezonde buitenlucht van Meijel. Samen met een groep van maximaal 10 personen gaan we de natuur in om 90 minuten volledig op te gaan in een gevarieerde sporttraining. Denk daarbij aan activiteiten gebaseerd op circuit- en intervaltraining, intensieve spellen en verschillende vecht- en zelfverdedigingstechnieken.

Heidi van Kampen: “Ik help jou fit en fysiek sterker te worden door je keer op keer een hoogwaardige training te bezorgen. Ik stel je doorzettingsvermogen op de proef en daag je uit om jouw eigen grenzen te verleggen. Hoe erg je de wereld ook vervloekt tijdens herhaling nr. 86; geniet van de training met elke vezel van je lichaam en sleep je buddy’s mee over de finish.

Net zoals voor outdoor coaching hoef je ook voor outdoor training geen #fitgirl of #gymboy te zijn, want het programma is geschikt voor alle niveaus en biedt ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. Last van een blessure? No way dat jij niks kunt; sporten zul je! Ik stel met liefde een speciale oefening voor je samen.”

Zin om mee te doen?

Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles. 

De wekelijkse outdoor trainingen worden in de omgeving van Meijel (Noord-Limburg) gehouden op:

  • Dinsdag van 19:30 - 21:00
  • Woensdag van 8:30 - 10:00
  • Woensdag van 19:15 - 20:45
  • Vrijdag van 8:30 - 10:00
  • Zondag van 10:15 - 11:45
Wil je meer weten of je aanmelden voor een proefles ? Neem dan contact met ons op.

Speciale outdoor training

Zou je graag op een leuke manier buiten in de natuur willen werken aan je conditie? Maar is ‘sporten’ voor jou niet zo vanzelfsprekend? Voel je je onzeker over je eigen fysieke kunnen en mogelijkheden? Merk je dat je tegengehouden wordt door een bepaalde angst en heb je moeite om die eerste stap te zetten?

Dan is het nu tijd voor die eerste stap! Kom gezellig samen met anderen deelnemen aan deze vorm van buiten sporten. Je krijgt professioneel begeleiding die ervoor zorgt dat jij te allen tijde mee kunt komen in de training. Op een speelse manier werken we aan alle facetten van de fysieke conditie met als resultaat; meer uithoudingsvermogen, kracht en wie weet wat nog meer!

De wekelijkse trainingen in Liessel (Noord-Brabant, locatie Het Eibernest) starten vanaf vrijdag 15 mei 2020 op:
  •  Vrijdag van 11.00 - 12:15 
De eerste proefles is altijd gratis en start je in mei dan geldt de eerste 2 trainingen een introductietarief van € 9,-- (incl. btw) per les per person. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tarieven

  • Losse les € 12,50 (incl. btw).
  • 10 strippenkaart € 90,-- (incl. btw).
  • 20 strippenkaart € 160,-- (incl. btw).

Een eerste proefles is gratis.

Voor een outdoor training op maat maken wij graag een voorstel.

Het verhaal van...

Nicolièn

"Bij Heidi is sporten echter anders en al snel kwam ik tot de verrassende ontdekking dat het toch leuk kan zijn."

Lees meer

Het verhaal van...

Ans

"Mij lekker in het zweet werken geeft heel veel voldoening."

Lees meer