Outdoor training: Onder professionele begeleiding op een leuke manier buiten sporten in de natuur in een kleine groep voor alle conditieniveaus.

Op een leuke manier buiten sporten in de natuur?

Zin om wekelijks een potje plezier te beleven, even lekker weg te zijn uit de dagelijkse sleur om onder professionele begeleiding lekker buiten in de natuur te sporten? Meant4Life trekt jou van de bank af voor een uitdagende outdoor training in de gezonde buitenlucht. Samen met een groep van maximaal 10 personen gaan we de natuur in om 90 minuten volledig op te gaan in een gevarieerde sporttraining. Denk daarbij aan activiteiten gebaseerd op circuit- en intervaltraining, intensieve spellen en verschillende vecht- en zelfverdedigingstechnieken.

“We all had a playroom growing up. It was called OUTSIDE!”

“Ik help jou fit en fysiek sterker te worden door je keer op keer een hoogwaardige training te bezorgen. Ik stel je doorzettingsvermogen op de proef en daag je uit om jouw eigen grenzen te verleggen. Hoe erg je de wereld ook vervloekt tijdens herhaling nr. 86; geniet van de training met elke vezel van je lichaam en sleep je buddy’s mee over de finish. 

Net zoals voor outdoor coaching hoef je ook voor outdoor training geen #fitgirl of #gymboy te zijn, want het programma is geschikt voor alle niveaus en biedt ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. Last van een blessure? No way dat jij niks kunt; sporten zul je, want ik stel met liefde een speciale oefening voor je samen. Moet jij eens opletten wat je kunt.” Heidi van Kampen

Sporten voor jou niet zo vanzelfsprekend?

Zou je wel graag op een leuke manier buiten in de natuur willen sporten? Maar is ‘sporten’ voor jou niet zo vanzelfsprekend? Voel je je onzeker over je eigen fysieke kunnen en mogelijkheden? Merk je dat je tegengehouden wordt door een bepaalde angst en heb je moeite om die eerste stap te zetten?

Dan is outdoor training absoluut ook voor jou geschikt! Kom gezellig samen met anderen deelnemen aan deze vorm van buiten sporten. Je krijgt professioneel begeleiding waardoor jij te allen tijde mee kunt komen in de training. Op een speelse manier werken we aan alle facetten van de fysieke conditie met als resultaat; meer uithoudingsvermogen, kracht en wie weet wat nog meer!

Zin om mee te doen?

Zet dan nu die eerste stap en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

De wekelijkse outdoor trainingen worden in de omgeving van Meijel (Noord-Limburg) gehouden op:

  • Dinsdag van 19:30 – 21:00
  • Woensdag van 19:15 – 20:45
  • Vrijdag van 8:30 – 10:00

Tarieven

  • Losse les € 15,00 (incl. btw).
  • 10 strippenkaart € 100,– (incl. btw).
  • 20 strippenkaart € 180,– (incl. btw).

De eerste proefles is gratis.

Een sportieve intermezzo tijdens een zakelijke bijeenkomst?

Dan willen jullie vast dat dit volledig aansluit op jullie wensen. Voor een outdoor training op maat maak ik graag een voorstel. Even kennismaken of meer informatie? Neem contact met mij op, ik denk graag mee!

Binnenkort op de agenda

10september

Italië

Tijdens deze 7-daagse reis, ga jij jouw grenzen verleggen en neem je een sprong in diepe. Ontdek hoe jij uitdagingen de baas blijft en dat je meer aankunt dan je denkt.

Lees meer
05oktober

Explore your limits, find your balance

Tijdens deze 2-daagse workshop, ontdek hoe je jouw gezonde stress-balans vindt en dat je tot nóg veel meer in staat bent dan je zelf denkt.

Lees meer