Na iedere training ga ik dan ook met een voldaan gevoel naar huis en de dagen erna kan ik nog nagenieten als ik wat stijfjes de trap af kom op zaterdagmorgen. - Lennie

Lennie

Sinds september 2016 probeer ik 1x per week te sporten bij Heidi op donderdagavond. Deze avond is thuis gepland voor mij zodat ik kan sporten. In ‘t begin vooral de moet om te sporten en ook nog in de buitenlucht (bij regen en wind) maar gaandeweg steeds meer de zin om te gaan en  me te laten verrassen door wat deze training weer brengt, zelfs bij slecht weer. 

Iedere training is anders maar de training start met even joggen om warm te worden. Dit is niet mijn ding, nooit geweest en dat zal het ook niet worden. Gelukkig laat Heidi me hier vrij in en mag ik op eigen tempo meelopen. Als we eenmaal warm zijn begint voor mij het leukste stuk van de training op bepaalde oefeningen na dan….. Door de positiviteit van Heidi en ook overtuigingskracht die ze brengt ga ik iedere keer een stukje verder in het behalen van nieuwe doelen. 

Na iedere training ga ik dan ook met een voldaan gevoel naar huis en de dagen erna kan ik nog nagenieten als ik wat stijfjes de trap af kom op zaterdagmorgen.