Bij Heidi is sporten echter anders en al snel kwam ik tot de verrassende ontdekking dat het toch leuk kan zijn. - Nicolièn

Nicolièn

Sporten is nooit mijn hobby geweest en zal het ook nooit worden! Bovendien had ik er altijd beelden bij van naar zweet stinkende sporthallen, waarbij me de zin al helemaal over ging.

Bewegen is echter wel heel belangrijk, zeker als je op latere leeftijd een beetje fit wilt blijven. Om toch wat aan de conditie te doen, met als bijkomend streven een paar kilootjes minder, heb ik me bij de start van Meant4Life na enige aarzeling aangemeld voor de outdoor training.

Bij Heidi is sporten echter anders en al snel kwam ik tot de verrassende ontdekking dat het toch leuk kan zijn. Lekker buiten bewegen is goed voor lichaam en geest, waarbij de natuur – in alle jaargetijden – niet alleen mooi is, maar ook nog eens rustgevend werkt. En Meijel heeft op een steenworp afstand natuurlijk verschillende prachtige locaties voor outdoor trainingen.

De anderhalf-uur-durende lessen zijn nooit hetzelfde; Heidi weet er altijd de nodige variatie in te brengen. Het fijne is dat iedereen – sportief of wat minder sportief – mee kan doen, want de oefeningen zijn op eenieders niveau uit te voeren; naar eigen kunnen en conditie. Er wordt intensief getraind, maar op een ontspannende manier. En… een niet onbelangrijke bijkomstigheid: het is zeker ook gezellig!

Ja, sinds ik bij Heidi sport voel ik me fitter en heb meer energie. En nee, ik heb er geen spijt van en kan het zelfs iedereen aanraden!