“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things” - Henry Miller

Ben jij klaar voor de reis van je leven?

Even letterlijk afstand nemen van huis en haard doet wonderen. Meant4Life helpt jou weer opnieuw richting te geven aan je leven door je deelgenoot te maken van een prachtig avontuur. Een reis waarin outdoor coaching en outdoor training op bijzondere plekken op de wereld met elkaar samenkomen. Ben jij klaar voor de ervaring van je leven?

Meant4Life neemt je mee op reis om in groepsverband 4 tot 8 dagen actief met je fysieke en mentale gezondheid aan de slag te gaan. Op avontuur naar de echte wildernis 200 km boven de poolcirkel; opgaan in de rust van het Franse platteland; sporten in de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen; of je batterij opladen onder de stralen van de Portugese zon.

Nieuwe energie opdoen op een actieve, authentieke en niet-toeristische manier, in een ongedwongen sfeer, met een hoog ze-kennen-me-hier-toch-niet gehalte. Klinkt dat niet heerlijk? Tijdens elke reis ontstaan bijzondere ontmoetingen die leiden tot vriendschappen, onvergetelijke ervaringen en waardevolle inzichten die je je leven lang meeneemt. Gun jij jezelf dit cadeau?


Meant4Life in France

Energiek genieten van het leven?

Hé avonturier, zin in een unieke 5-daagse reis, vol actieve en uitdagende outdoor activiteiten? Meant4Life nodigt je uit om mee te gaan naar de Haute Saône; een prachtige streek in het noordoosten van Frankrijk waar de natuur een grote rol speelt in het dagelijks leven. Wat je te wachten staat is een onvergetelijk avontuur waarin outdoor coaching en outdoor training elkaar ontmoeten.  

Lees meer...

Meant4Life in Lapland

Back to (your) nature!

Durf jij het aan de confrontatie met jezelf en de natuur aan te gaan? Tijdens dit 8-daagse avontuur ontdek je op authentiek wijze de ongerepte natuur van “magisch” Lapland en gaat daarnaast actief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Onder professionele begeleiding, met behulp van outdoor coaching, uit de comfortzone om weer rust, energie en balans terug te vinden in jouw leven.