Outdoor coaching reizen voor organisaties en teams die zichzelf op een hoger niveau willen brengen

Ben jij klaar om jouw team naar een hoger niveau te brengen?

Even de hectiek van alledag achter je laten om met volledige focus tot de kern te komen. Meant4Life helpt je de potentie van je team te laten groeien door jullie deelgenoot te maken van een ervaring met impact. Een onvergetelijk avontuur vol nieuwe ontdekkingen en unieke ervaringen. Zijn jullie klaar om elkaar naar een hoger niveau te brengen?

Meant4Life neemt je mee op een actieve en uitdagende reis die verder gaat dan ‘teambuilding’ en gericht is op een blijvende verbetering van de prestaties van jouw team. Terug naar de échte wildernis 200 km boven de poolcirkel, opgaan in de rust van het Franse platteland of terug naar de basis in de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen.

Of je nu met je team wilt werken aan; elkaar beter leren kennen, het vergroten van onderling vertrouwen, betrokkenheid, het ‘wij-gevoel’, verantwoordelijkheidsgevoel of het probleemoplossend vermogen, creativiteit wil stimuleren, samen succesvol resultaten wil behalen of een positieve sfeer wilt creëren waarin met plezier, enthousiasme, trots, waardering en respect gewerkt wordt.

“To change a team, you must change their comfortzone”– Doug Collins

Tijdens de reizen treden we buiten de gebaande paden en gaan we actief op zoek naar mogelijkheden om jezelf, je team en je organisatie te laten groeien. Een uitdagende en confronterende reis met diepgang. Klaar voor jullie ultieme ontdekkingsreis? Veranderen is ‘anders gaan doen’. We houden geen eeuwige ‘praatsessies’, maar gaan actief aan de slag.

Meant4Life maakt tijdens deze reizen gebruik van een uitdagende, confronterende, maar tevens speelse wijze van outdoor coaching. Vaste patronen worden direct zichtbaar wanneer we ‘uit ons hoofd’ gaan. Vanuit daar onderzoeken we verder hoe dingen ook anders kunnen. Door te ‘doen’, wordt het effect hiervan direct ervaren én blijft ‘plakken’. Klaar om toegepast te worden in de praktijk.

Soms kunnen ingesleten patronen hardnekkig zijn. Om te voorkomen dat jullie in ‘oude sporen’ teruggaan, bieden we ook ‘stay on track’ begeleiding achteraf aan.

Elk team is uniek en dus ook jullie reis. Voor een resultaatgerichte aanpak, zorgen we dat de inhoud van de reis aansluit op de thema’s en onderwerpen die spelen binnen jouw team of gaan we hier juist naar op zoek. Op basis hiervan stellen we jullie reis samen in een gepast voorstel.

Om een indicatie te geven van de mogelijkheden en omgevingen, geven we hier een aantal voorbeelden.

4 dagen Belgische Ardennen – Back to basic

We gaan ‘back to basic’ in de prachtige omgeving van Sprimont (Belgische Ardennen), waar de rivier de Ourthe door een dichtbebost en heuvelachtig gebied stroomt. Een ideale plek om terug te keren naar het échte ‘outdoor’ leven om met beperkte middelen en met onverwachte omstandigheden te leren overleven.

Buiten slapen, koken op een zelfgemaakt vuur en geen moderne voorzieningen als douche en toilet. Even compleet los van de dagelijkse gang van zaken, ontdekken jullie de ‘basics’ van jullie team. Lukt het jullie om obstakels te overwinnen? Hoe wordt er samengewerkt? Kunnen jullie zelfstandig een koers bepalen en het einddoel behalen? Worden de krachten binnen jullie team optimaal benut?

Survival- en outdoor activiteiten creëren uitdaging en zorgen ervoor dat jullie oog in oog met ingesleten patronen komen te staan. Vanuit daar onderzoeken we wat op positieve wijze bijdraagt en welke dingen jullie anders zouden willen doen.

Je team versterkt en leert op elkaar inspelen door de fysieke en mentale uitdagingen samen aan te gaan.

Investering: vanaf € 695,– per persoon (excl. BTW, minimaal 4 personen)


5 dagen Frankrijk – Uitdaging, rust en ruimte

Tijdens deze 5-daagse reis ontdekken we de Haute Saône; een prachtige streek in het noordoosten van Frankrijk. De weidse uitzichten, karakteristieke boerendorpjes en mooie natuur geven de ruimte om even afstand te nemen en met een andere blik te kijken.

Verrassende sport, spel en andere (outdoor) activiteiten zorgen voor de nodige inzichten, de mogelijkheid om te experimenteren met anders ‘doen’ en te werken aan jullie ontwikkeling. Confrontatie wordt niet uit de weg gegaan en we gaan actief aan de slag in de inspirerende omgeving van het Franse boeren platteland.

Groei heeft uitdaging nodig, maar ook rust. Jullie verblijven in chambre d’hôtes L’espace: een sfeervolle en gastvrije accommodatie op een authentieke plek in het prachtige Franse landschap. Hier kunnen jullie ‘tussen de bedrijven door’ bijkomen en genieten van al het goede van Frankrijk.

Een onvergetelijk avontuur dat jullie team ‘in beweging’ zet én houdt.

Investering: vanaf € 995,– per persoon (excl. BTW, minimaal 4 personen)

Naast sportiviteit is ook creativiteit mogelijk in het programma.


5 dagen Magisch Fins Lapland – Back to nature

Tijdens dit 5-daagse avontuur ontdekken we op authentiek wijze Fins Lapland en gaan de confrontatie met elkaar en de ongerepte natuur aan.

We bezoeken ‘het magische rijk van de Laplandse Sjamaan‘ in Muonio, dat 200 km boven de poolcirkel ligt.

Adem de schoonste lucht, geniet van echte stilte, aanschouw de mooiste luchten, laat je betoveren door een dik pak sneeuw, voel de rust en kracht in de natuur. In de laatste echte wildernis van Europa, trekken koude temperaturen jullie uit de comfortzone en ervaren jullie hoe het is om te leven in deze bijzondere omstandigheden.

Een uitdagende wandeltocht over de bevroren meren en witte heuvels. Rijden op een sneeuwscooter of voortgetrokken worden door husky’s. Overnachten in een echte Finse hut, een quinzhee bouwen, traditioneel ijsvissen, ijszwemmen en de Finse sauna. Oog in oog met een rendier en, met een beetje geluk, het mysterieuze ‘noorderlicht’ aanschouwen.

Dit is een ervaring met impact die nog lang haar uitwerking zal hebben.

Investering: vanaf € 1.950,–* per persoon (excl. BTW, minimaal 4 personen)

Voor alle reizen geldt:

Inclusief

  • alle overnachtingen
  • alle maaltijden (ontbijt, lunch & diner)
  • alle activiteiten
  • fulltime begeleiding van professionals

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven en versnaperingen
  • vliegtickets en transfers van en naar luchthavens, (eigen) vervoer naar de locatie*
  • reis- en annuleringsverzekering

* Om jullie geheel te ontzorgen, werkt Meant4life samen met een organisatie die voor jullie de vliegtickets en transfers van en naar het vliegveld kan regelen.