Outdoor coaching reis: Meant4Life in France - Leef je leven!

Ben jij klaar voor de reis van je leven?

Even letterlijk afstand nemen van huis en haard doet wonderen. Meant4Life helpt jou weer opnieuw richting te geven aan je leven door je deelgenoot te maken van een prachtig avontuur. Een reis waarin outdoor coaching en outdoor training op bijzondere plekken op de wereld met elkaar samenkomen. Ben jij klaar voor de ervaring van je leven?

Meant4Life neemt je mee op reis om, in groepsverband of 1 op 1, een aantal dagen actief met je fysieke en mentale gezondheid aan de slag te gaan. Op avontuur naar de echte wildernis 200 km boven de poolcirkel; opgaan in de rust van het Franse platteland of terug naar de basis in de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen.

Nieuwe energie opdoen op een actieve, authentieke en niet-toeristische manier, in een ongedwongen sfeer, met een hoog ze-kennen-me-hier-toch-niet gehalte. Klinkt dat niet heerlijk? Tijdens elke reis ontstaan bijzondere ontmoetingen die leiden tot vriendschappen, onvergetelijke ervaringen en waardevolle inzichten die je je leven lang meeneemt. Gun jij jezelf dit cadeau?

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things”– Henry Miller

Individueel of in groepsverband aan de slag met persoonlijke ontwikkeling?

De interactie met anderen is belangrijk in ons leven. Samen op reis betekent elkaar spiegelen, samenwerken, maar ook elkaar inspireren en van elkaar leren. Dat kan soms confronterend zijn, maar juist hierdoor ontstaan de mooiste ervaringen. Maak jouw eerstvolgende stap en ga mee met één van de groepsreizen.

Ben je op zoek naar een intensieve 1 op 1 outdoor coaching reis? Jij bent uniek, dus jouw reis ook!  Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we samen een reisplan, zodat jouw outdoor coaching reis helemaal aansluit op je specifieke ontwikkelvragen.

Binnenkort op de agenda

19november

Workshop – Release, Relax, Reflect

Tijdens deze workshop ontdek je hoe vechtsport en yoga kunnen leiden tot minder stress, meer balans en het versterken van je fysieke en mentale gezondheid.

Lees meer