Ben jij klaar voor de rest van je leven? - Meant4Life workshops en reizen voor persoonlijke ontwikkeling

Zet je team in beweging!

Met je team vastgesleten patronen doorbreken? Werken aan vertrouwen als basis voor samenwerken? Communicatie versterken en win-win situaties leren creëren? Ofwel team prestaties verbeteren?

Meant4Life gaat met jouw team naar buiten en zet ze middels actieve interventies fysiek en mentaal in beweging. Tijdens outdoor coaching worden persoonlijke en samenwerkingspatronen direct zichtbaar. Die ‘spiegel’ is soms confronterend, maar maakt ook snel helder wat de consequenties van deze patronen zijn. Vanuit een speelse manier wordt er gewerkt aan elkaar vertrouwen, communiceren, grenzen aangeven, elkaars kwaliteiten leren inzetten, win-win situaties creëren en wie weet nog wel meer. Dit is een ervaring die jouw team zal bijblijven, nog lang nadat het ‘gepraat over verbetering van de samenwerking’ is weggezakt.

“If everyone is moving forward together, then succes takes care of itself.”– Henry Ford

“We zijn tijdens ons werk vaak zo veel met ons hoofd bezig dat we vergeten hoeveel ons lichaam ons kan vertellen. Het werkt verhelderend om eens met je kont van die bureaustoel af te komen en fysiek de confrontatie met elkaar aan te gaan. Jullie zullen versteld staan van wat jullie van elkaar ontdekken tijdens een workshop.” – Heidi van Kampen

 
De workshops worden altijd georganiseerd op een prachtige locatie midden in de natuur. In de buitenlucht zijn werkt rustgevend, stimuleert creativiteit en heeft een gunstige invloed op cognitieve functies.

Je team in beweging zetten?

Maak een keuze uit één van de workshops en ga de uitdaging aan. Dit wordt een ervaring met impact! (sportervaring of een goede conditie is absoluut NIET nodig) 
 
 

Binnenkort op de agenda

01april

Workshop – Release, Relax, Reflect

Tijdens deze workshop ontdek je hoe vechtsport en yoga kunnen leiden tot minder stress, meer balans en het versterken van je fysieke en mentale gezondheid.

Lees meer
12oktober

Meant4Life in France – Leef je leven!

Tijdens deze 5-daagse reis ontdek hoe je energiek en gezond jouw leven richting kunt geven. 

Lees meer