"You can't stop de waves, but you can learn how to surf"
- Joseph Goldstein

Online programma: Tijd voor ACT-ie!

Letterlijk even stil gezet worden door Corona. In één keer verandert er van alles in je leven. Dit kan voor onzekerheid en angst zorgen. Nieuwe dingen worden zichtbaar en die blijken misschien wel helemaal niet zo prettig.

Heb ik straks nog werk? Ik word gek thuis! De kinderen vragen veel energie, konden die maar weer naar school. Ben ik wel een goede ouder om zo te denken?  Kan mijn bedrijf blijven bestaan? Kom ik straks nog rond? Hoe lang gaat dit duren?

Hoe ga je om met dit soort gedachten en deze situatie? En hoe kun je ervoor zorgen dat je je toch zo goed mogelijk kunt blijven voelen?

In het online programma 'Tijd voor ACT-ie!' ontdek je hoe je kunt omgaan met lastige gedachten, emoties en situaties die horen bij het leven.

In 8 weken neem ik je mee door de stappen van ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Een moderne en wetenschappelijke methodiek die je tools geeft om je welzijn te vergroten.

Programma:
  • Een 1-op-1 telefonisch intakegesprek om je doelstelling helder te formuleren (à 60 minuten).
  • Een reeks van 8 live webinars* (à 60-90 minuten) waarin ik je meeneem door de stappen van ACT.
  • Opdrachten voor verdere verdieping tussendoor.
  • (Optioneel) 4 online 1-op-1 coaching gesprekken (à 30 min, in te plannen tot 6 maanden na de startdatum).
Data:
  • De wekelijkse live webinars vinden plaats op woensdagmiddag vanaf 14:00 en starten op woensdag 8 april tot en met woensdag 27 mei 2020.
DeelnemersMaximaal 8 deelnemers (VOL=VOL)!

Investering: SPECIALE CORONA ACT-IE: jij BEPAALT wat jij BETAALT.
Dat wil zeggen dat je achteraf van mij een open factuur ontvangt en zelf bepaalt welk bedrag jij dit 'online programma' waard vond. En nee, aan adertjes onder het gras doen we niet!

ACT is alles behalve 'luisteren, praten, lezen', maar is vooral gericht op ACT-ie. Wil jij jezelf in ACT-ie zetten? Meld je dan hier aan!
 
* Achteraf terugkijken kan ook, maar dan is er natuurlijk geen mogelijkheid om vragen te stellen of actief te participeren.