"Sometimes the clearest mirrors come from those who are outside looking in." - Jennifer Neal

Wandelend kom je verder

Maatregelen i.v.m. Corona: Voorwaarde is dat jij én ik ons beide gezond voelen en we niet binnen 2 meter van elkaar komen. We begroeten ook niet met een elleboog.

Samen fysiek in beweging om mentaal in beweging te komen.

Tijdens de 1 op 1 wandelcoaching sessies gaan we de natuur in om al lopend te ontdekken hoe jij je de verandering kunt maken waar je zo aan toe bent. De natuur biedt de ideale ruimte voor coaching, doordat deze rustgevend werkt, creativiteit stimuleert en een gunstige invloed heeft op cognitieve functies.

“De natuur zorgt dat je rustiger wordt, even afstand kunt nemen en met een andere blik gaat kijken. Al wandelend ontwarren gedachten en ontstaan bijna als vanzelf heldere inzichten. Onze gesprekken leiden naar jouw doelen, behoeften en mogelijkheden. Mijn rol is om naar je te luisteren, te spiegelen, mee te denken en te stimuleren. Ja, ik kan ook weleens confronterend zijn of je een gekke opdracht geven, maar daar sleep ik je wel doorheen. Ben jij klaar voor de rest van je leven? Laten we dan eens beginnen met een kleine wandeling en een goed gesprek; kijken we vandaaruit verder.”
 - Heidi van Kampen

Coachingstraject

Wanneer we, na een vrijblijvend kennismakingswandeling, besluiten om samen aan de slag te gaan, plannen we de eerste wandelcoaching sessie in.

Een coachingstraject kun je vergelijken met een ontdekkingsreis. Om te beginnen heb je een duidelijk beeld van jouw doel nodig. Dat is het punt van waaruit het coachingstraject start en waar het in de eerste sessie om draait.

Tijdens een sessie kijken we altijd naar wat je op dat moment wilt bereiken, waar je nu staat, welke mogelijkheden je (nodig) hebt. Vervolgens maken we de vertaalslag naar concrete stappen voor in het dagelijkse leven.

Maar let op: Het kan natuurlijk zijn dat je onderweg nieuwe dingen ontdekt!

Meer weten over hoe ik werk? Lees dan meer over de outdoor coaching werkwijze.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven van de wandelcoaching. Een oriënterend kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Particulier

  • 60 minuten sessie: € 95,-- 
  • 90 minuten sessie: € 135,-- 
  • Coaching pakket van 5 sessies: € 650,--
Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten.

Zakelijk

  • 60 minuten sessie: € 125,-- 
  • 90 minuten sessie: € 180,-- 
  • Coaching pakket van 5 sessies: € 865,--
Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% btw en exclusief reiskosten.
Voor langdurige trajecten maken wij graag een voorstel op maat.

Reiskosten

Bij een enkele reisafstand van meer dan 20 km, vanaf het kantoor van Meant4Life, worden additioneel reiskosten in rekening gebracht à € 0,50 per gereden kilometer (excl. btw).

Het verhaal van...

Sandra

“In de loop der jaren was ik zowel fysiek als mentaal wat vastgelopen. Hierdoor voelde ik me ontevreden en onrustig. Ik besteedde te...

Lees meer

Het verhaal van...

Marièlle

“Wat keek ik ernaar uit: met meer energie de dag beginnen, mijn angsten overwinnen, een positievere focus, niet overal beren op de weg...

Lees meer