Werkwijze persoonlijk leiderschap

(Persoonlijk) leiderschap verder ontwikkelen op een actieve en avontuurlijke manier

Dát is even wat anders dan ‘op een stoel zitten praten’!

Door gebruik te maken van o.a. vechtsport, outdoor en survival activiteiten, worden ingesleten patronen en blokkades snel zichtbaar en doorbroken. Je overwint obstakels en maakt stappen richting het gewenste resultaat.

Naast dat deze manier van werken een hele leuke ervaring oplevert, is het ook een bijzondere leerinterventie die succesvol wordt ingezet voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het maakt je sterker zowel fysiek als mentaal.

Kenmerkend voor deze werkwijze, met als basis diverse wetenschappelijk onderbouwde methodes*, zijn: 

actief – buiten – uitdaging – confrontatie – speels

  • Actief zijn maakt primaire patronen direct zichtbaar.
  • Buiten zijn heeft een gunstig effect op de cognitieve functies.
  • Uitdaging brengt jou uit je comfortzone en zorgt dat je groeit.
  • Confrontatie biedt de eerste stap tot inzicht en verandering.
  • Speels omdat Plato al ontdekte:
“You can discover more about a person in an hour of play, than in a year of conversation”- Plato

Alle activiteiten vinden plaats op prachtige locaties midden in de natuur. In de buitenlucht zijn werkt rustgevend, stimuleert creativiteit en heeft een gunstige invloed op cognitieve functies.

Dit gaat zorgen voor impact! Dus zeg het maar, ga jij mee op avontuur?

Er gebeurt iets bijzonders wanneer je fysiek in beweging komt. Nee, daarvoor hoef je geen sporter te zijn, want de activiteiten worden geheel afgestemd op jouw doelen, behoeften en mogelijkheden. Mijn rol is om naar je te luisteren, te spiegelen, mee te denken en te stimuleren. Ja, dat kan ook weleens confronterend zijn, maar daar sleep ik je wel doorheen. Ben jij klaar om in beweging te komen? Laten we dan eens beginnen met een wandeling en een goed gesprek; kijken we vandaaruit verder.” – Heidi van Kampen

 

* o.a. ervaringsleren, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), provocatief coachen, oplossingsgericht coachen, lichaamsgericht coachen, positieve psychologie, adventure therapy, bokscoaching en principes uit Psychomotorische Therapie (PMT).

Binnenkort op de agenda

05oktober

Explore your limits, find your balance

Tijdens deze 2-daagse workshop, ontdek hoe je jouw gezonde stress-balans vindt en dat je tot nóg veel meer in staat bent dan je zelf denkt.

Lees meer
01mei

Italië

Tijdens deze 7-daagse reis, ga jij jouw grenzen verleggen en neem je een sprong in diepe. Ontdek hoe jij uitdagingen de baas blijft en dat je meer aankunt dan je denkt.

Lees meer