"If you can dream it, you can do it" - Walt Disney

Wie is..

Ik wil mensen meer uit zichzelf en het leven laten halen!

Mijn naam is Heidi van Kampen, geboren in 1978, outdoor trainer en coach en altijd op zoek naar doeltreffende, maar vooral ook leuke en ludieke manieren om mensen meer uit zichzelf en uit het leven te laten halen.

Vanaf jongs af aan al geïnspireerd door de quote "If you can dream it, you can do it", heb ik met Meant4Life mijn liefde en interesse voor outdoor, survival, vechtsport, mens en natuur en mijn levens- en werkervaring omgezet naar mijn "droom".

Dit is géén vanzelfsprekende weg geweest.

Na het afronden van mijn atheneum ben ik direct in de ICT sector gaan werken en dat niet zonder succes!

Als “selfmade woman” groeide ik van software ontwikkelaar uit naar trainer, operations manager en later heb ik, als zelfstandig ondernemer, functies uitgevoerd waar coaching van medewerkers en advisering van management een grote rol speelde.

Door analytische vaardigheden te combineren met communicatieve, sociale en didactische, weet ik snel inzicht te verkrijgen in situaties, openheid en vertrouwen te creëren, behoeftes op elkaar af te stemmen, gedegen en passende oplossingen aan te dragen, deze duidelijk over te dragen aan betrokkenen én hen te motiveren.

Mijn gedrevenheid, enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn mijn krachten, maar hebben helaas  ook een aantal jaren terug hun tol geëist.

Mijn lichaam gaf duidelijk aan dat ik iets moest gaan veranderen om weer gezond en gelukkig te kunnen leven.

Een persoonlijke zoektocht volgde, waarin aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling én het (weer) verbeteren van zowel mijn mentale als fysieke gezondheid voor een nieuwe wending in mijn leven zorgden.

Terug naar mijn krachten, terug naar mijn waardes en terug naar mijn passies.

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door de fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam en ontwikkelde een voorkeur voor sporten zoals dansen en turnen en later martial arts (vechtkunst). Ik deed niets liever dan ravotten in de natuur, mijn grenzen opzoeken en hierdoor werd later ook de liefde voor survival en outdoor activiteiten toegevoegd.

Ik ervaarde dat het beoefenen van vechtsport, survival en outdoor activiteiten, enorm sterk persoonlijke eigenschappen, gedrag en patronen naar voren brachten.

Niet alleen hebben zij voor mij dikwijls als “spiegel” gediend, maar zij hebben me ook geholpen om veranderingen door te voeren in mijn leven en mijzelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik kwam dichter bij mezelf en mijn gevoelens, sommige “problemen” werden ineens glashelder, ik kreeg meer (zelf)vertrouwen, voelde me (fysiek en mentaal) sterker, ik kon dingen beter loslaten, maar leerde ook voor dingen te “vechten”. Het heeft me laten groeien tot de persoon die ik nu ben.

Het verwonderde me dat dit niet alleen bij mij gebeurde, maar dat ook op anderen fysiek actieve activiteiten een positieve en soortgelijke invloed hadden.

Ik zag mensen groeien en ontwikkelen in hun leven en dát vond ik geweldig!

Anderen laten groeien en ontwikkelen loopt dan ook als een rode draad door mijn leven. Niet voor niets zocht ik al snel het “trainersvak” op en ook later, als manager en coach, stond “uitgaan van iemands kracht” en mensen laten groeien en ontwikkelen boven aan mijn prioriteitenlijst.

Niet zo heel gek dus, dat ik met Meant4Life één hele duidelijke missie heb:

Mensen meer uit zichzelf en hun leven laten halen.


Relevante opleidingen en diploma's

 • Bokscoaching - Bokscoach A / Boksen als Agogisch Middel (2019)
 • Hike & Survival Instructeur (2018)
 • Gastvrouw Landschap de Groote Peel (2018)
 • MFA - Medic First Aid (2018)
 • Gewichtstoename tijdens de menopauze (2017)
 • BGL Team coaching (2017)
 • Black Belt - Korean Karate (2016)
 • CIVAS Gewichtsconsulente (2016) - lid van BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)
 • BGL Coach Foundation (2016) - aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
 • EHBO diploma (2015)
 • AALO Personal Trainer (2015)
 • AALO Fitness Master Trainer (2015)
 • AALO Fitness Trainer Level 2 (2015)
 • AALO Fitness Trainer Level 1 (2014)

Meer informatie over mijn overige werkverleden en -ervaring kun je vinden in mijn Curriculum Vitae.