"The first step of change is to become aware of your own bullsh*t"

Workshop - Zet je leven in beweging!

Is de fut er een beetje uit en lijk je niet meer vooruit te komen? Ervaar je het gevoel geleefd te worden? Lijkt het alsof je jezelf kwijt bent en denk je “is dit het nu”?

Tijdens deze workshop ga je op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aan met jezelf, met als resultaat; waardevolle inzichten die je leven weer in beweging brengen!

Met behulp van technieken uit de vechtsport, survival- en outdoor activiteiten kom je met de outdoor coaching mentaal in beweging en reken je af met oude patronen. Actieve beweging vormt de perfecte spiegel voor gedachten, gevoelens en gedrag dat jouw ontwikkeling in de weg staat. We gaan samen actief andere mogelijkheden ontdekken en de eerste stappen bepalen om jouw leven weer in beweging te zetten.

In de buitenlucht zijn werkt ook nog eens stimulerend en verhelderend. Dit is een ervaring voor het leven. Dus zeg het maar, blijf jij nog langer stilstaan?

Deelnemers: maximaal 10 deelnemers, dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Investering: € 99,- per persoon (incl. lunch).
Alle genoemde prijzen betreffen een open-inschrijving workshop en zijn incl. BTW. 

Deze workshop kan ook incompany georganiseerd worden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Kleding en uitrusting: sportkleding voor buiten (die een beetje vies mag worden) en een flesje water (sportervaring is absoluut NIET nodig).

Data
:
  • 15 juni 2019 van 9:00-13:30, omgeving Meijel. (Afgelopen)
  • 14 september 2019 van 9:00-13:30, omgeving Meijel. (Afgelopen)
  • 9 november 2019 van 9:00-13:30, omgeving Meijel. Meld je nu aan!