Doorbraakoefening outdoor bokscoaching interventie tijdens de workshop

Samen met anderen of je team vastgesleten patronen doorbreken?

De laatste tijd niet meer zo lekker in je vel? Een druk vol leven, maar je voelt niet echt voldoening? Op zoek naar meer energie, minder stress en een betere werk-privé balans? Effectiever leren omgaan met veranderende situaties? Zelfvertrouwen of onderling vertrouwen versterken? Betere prestaties en meer werkplezier? Of werkdruk voorkomen die kan leiden tot verzuim?

Meant4Life zet je, tijdens de workshops, fysiek en mentaal flink in beweging om de confrontatie met jezelf en elkaar aan te gaan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Meant4Life outdoor coaching werkwijze.

Middels sport, spel en boksactiviteiten worden vastgesleten patronen snel zichtbaar en doorbroken. Je overwint obstakels en maakt stappen richting het gewenste resultaat. Daarnaast is deze uitdagende vorm van coaching natuurlijk ook nog veel leuker dan ‘stilzitten’ op een stoel.

“You can learn more in an hour of play than in a life time of conversation” – Plato

Technieken uit de vechtsport en outdoor training vormen een perfecte spiegel voor wat er binnen jezelf of je team speelt. Niks ‘binnen op een stoel zitten praten’, maar buiten actief aan de slag. Je krijgt inzichten, ontdekt nieuwe mogelijkheden, ervaart hoe het anders kan en bepaalt de eerste stappen naar de gewenste verandering. Verandering ontstaat alleen maar door te ‘doen’, dus zet jezelf of je team in beweging!Heidi van Kampen

De workshops worden altijd georganiseerd op een prachtige locatie midden in de natuur. In de buitenlucht zijn werkt rustgevend, stimuleert creativiteit en heeft een gunstige invloed op cognitieve functies.

Persoonlijke ontwikkeling of aan de slag met je team?

Maak een keuze uit één van de workshops en ga de uitdaging aan. Dit wordt een ervaring met impact!

(sportervaring of een goede conditie is absoluut NIET nodig) 

 

 

Binnenkort op de agenda

19november

Workshop – Release, Relax, Reflect

Tijdens deze workshop ontdek je hoe vechtsport en yoga kunnen leiden tot minder stress, meer balans en het versterken van je fysieke en mentale gezondheid.

Lees meer