Workshop Explore your limits, find your balance - IJsbad, ademhaling, bokscoaching

Als ondernemer of leidinggevende wordt er veel van je verwacht. Jij bent ‘koploper’ en geeft richting aan. Alle ogen zijn op jou gericht en jij bent het voorbeeld. Dit vereist scherp zelfinzicht, krachtig persoonlijk leiderschap, een hoog energieniveau en een goede balans tussen controle houden en loslaten.

Hoe houd je je hoofd koel in situaties waar de druk hoog is en je met jezelf geconfronteerd wordt?

Wil jij:

 • Beter leren omgaan met druk?
 • Meer energie ervaren?
 • Rust in je hoofd?
 • Leren hoe je weerstand kunt ervaren en doorbreken?
 • Je fysiek en mentaal krachtiger voelen?
 • Je zelfkennis en inzicht vergroten?
 • Ontdekken dat je tot nóg veel meer in staat bent dan je zelf denkt?

Tijdens deze uitdagende 2-daagse workshop met gelijkgestemden, ontdek je hoe je jouw gezonde stress-balans vindt. Je gaat onder professionele begeleiding op zoek naar de uitersten ‘stress’ en ‘rust’. In een prachtige locatie midden in de natuur en in een sportieve setting, om het punt te vinden waar jij het meest tot je recht komt.

Door middel van een unieke combinatie van fysieke oefeningen, ademhaling, goede gesprekken, koude-confrontatie en vechtsport, zetten we jou mentaal op scherp. En niet alleen tijdens dit weekend. Alles wat je doet en leert kun je ook daarna toepassen, voor een duurzaam effect.

Daarnaast is dit weekend ook een mooie manier om met gelijkgestemden in contact te komen en elkaar te inspireren. Geloof ons, tijdens deze 2-daagse gaat dat als vanzelf. Verbinding met anderen ontstaat, wanneer je samen een uitdaging aangaat!

“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there”

Inhoud

 • 2-daagse workshop.
 • Samen met gelijkgestemden (ondernemers en leidinggevenden).
 • Prachtige en luxe locatie midden in de natuur.
 • Activiteiten waaronder boksen, ademhaling en koude confrontatie (ijsbad).
 • Professionele begeleiding zowel op fysiek als mentaal niveau.
 • Ontbijt, lunch 2x, diner, overnachting.
 • Drank (koffie, thee, water).

Definitieve doorgang bij minimaal 6 deelnemers.

Data open inschrijving

Momenteel staat deze workshop niet als open inschrijving gepland en wordt deze alleen op aanvraag georganiseerd. Neem vrijblijvend contact op voor een passend voorstel.


Locatie

Wij organiseren deze workshop doorgaans op een prachtige en luxe locatie midden in de natuur. Bij een workshop op aanvraag is het mogelijk een locatie te kiezen die jullie voorkeur heeft.

Investering

 • € 895,- per persoon

Alle genoemde prijzen betreffen een open-inschrijving workshop en zijn vrijgesteld van BTW.
Voor een workshop op aanvraag, maken wij graag een passend voorstel. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Organisatie

Edwin den Breejen, vader, partner, directeur bij een multinational en ademhalingsinstructeur. Het vervullen van al deze ‘rollen’ hebben hem veel ervaring gegeven op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Edwin heeft de opleiding tot Wim Hof Methode Instructeur succesvol afgelegd, is gecertificeerd Instructeur van Oxygen Advantage® door Patrick McKeown (de wereldwijde autoriteit in de Buteyko Method) en coach in de ademmethode Balance Breathing.

Hij zal je leren hoe je ademhaling en mindset kunt inzetten om jezelf energieker te voelen. Je focus en doorzettingsvermogen te verhogen, je stresservaring te reduceren en beter met stress om te gaan. Je zult gemakkelijker de balans vinden tussen ‘gasgeven’ en ‘remmen’ waardoor je fitter en alert blijft. Tevens krijg je meer vertrouwen in eigen kunnen.

Heidi van Kampen, partner, ondernemer, buiten- en vechtsporter en ‘mama’ van een actieve Mechel en uitdagende Wolfhond. Haar focus ligt al jaren op persoonlijk leiderschap en het beste uit het leven halen, zowel voor zichzelf als in de begeleiding van anderen.

Met haar diversiteit aan ervaring, waaronder als leidinggevende binnen de ICT, gooide zij een aantal jaar geleden het roer om. Ze werd ondernemer en verdiepte zich in de toepassing van actieve fysieke beweging en uitdaging op persoonlijke ontwikkeling. Buiten in de natuur zet zij ondernemers en leidinggevenden fysiek en mentaal in beweging, voor krachtig leiderschap met meer energie, plezier en voldoening!

Heidi zal je, via sport en spel, letterlijk laten ervaren wat balans, focus, kracht, vertrouwen, contact, spanning en energie met jou doen. Jouw ingesleten patronen worden direct zichtbaar. Je ontdekt wat vóór of tegen je werkt, experimenteert met hoe het anders kan en neemt inzichten en concrete stappen mee naar huis.

Heidi en Edwin leerde elkaar in 2016 kennen tijdens Edwin zijn eerste ‘ijsbad’ workshop. De samenwerkingsvonk sloeg over, en met volle energie laten ze anderen de kracht ervaren van ‘uit je comfortzone’ gaan om vanuit daar meer uit jezelf te halen. De connectie tussen lijf en hoofd loopt als een rode draad door hun aanpak en hun enthousiasme hiervoor weten zij als geen ander over te brengen.

Pagina foto: Iván Tamás (Pixabay)

Binnenkort op de agenda

×