Heidi van Kampen is outdoor coach en trainer bij Meantlife.

Mijn naam is Heidi van Kampen, jouw outdoor coach en trainer. Ik ben op z’n zachtst gezegd nogal gedreven in mijn vak en al zolang ik leef ben ik mijn grenzen aan het verleggen. Ik word gelukkig van buiten zijn in de natuur en heb een passie voor survival en vechtsport. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de connectie tussen de fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam en de mentale gesteldheid. Dit alles komt samen in Meant4Life.

“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there”

“Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn je eigen weg te kiezen en een verandering in je leven door te voeren. Ik geloof dat ieder mens uniek is en er dus bij iedereen een andere manier van leven past. Samen met jou ga ik dan ook op zoek naar wat bij jou past. Wil je in je leven iets veranderen, dan is het belangrijk om jezelf beter te leren kennen. Hier kun je over nadenken, maar door actief in beweging te komen, ontdek je veel sneller wat je eigenlijk ‘doet’. Om vanuit daar actief op zoek te gaan en te ervaren wat bij jouw past.” – Heidi van Kampen

Mijn ijzersterke band met jou vormt de basis om vooruitgang te kunnen boeken. Ik hou ervan om buiten de kaders te denken en kijk verder dan één methode; ieder mens is uniek en mijn aanpak dus ook. Mijn enthousiasme voor groei en ontwikkeling werkt aanstekelijk: ik ben op mijn best als jij stappen richting je doel zet en jezelf daarmee verbaast. Vooral wanneer je daarbij iets leert over jezelf, namelijk dat je zoveel meer kunt dan je denkt! Wedden dat jij en ik samen hele mooie dingen kunnen bereiken?  

Ten grondslag aan mijn deskundigheid ligt mijn ervaring als leidinggevende en trainer in de ICT. Daarnaast heb ik als zelfstandig ondernemer functies vervuld waarbij coaching en advisering van medewerkers en management een grote rol speelde. Ik heb diverse coach opleidingen afgerond en blijf mij hierin ontwikkelen. Dankzij mijn opleiding tot personal trainer weet ik mensen professioneel en resultaatgericht te begeleiden bij sport en beweging. En eerlijk is eerlijk: ik kan niet wachten om ook met jou aan de slag te gaan! 

Nieuwsgierig naar mijn opleidingen, werkverleden en -ervaring? Kijk dan op LinkedIN.