“Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om écht je eigen weg te kiezen en te doen wat jij belangrijk vindt. Wanneer je ontdekt wat jou drijft, zul je merken dat je anderen hier in kunt meenemen. Jij bent het sterkst wanneer je jezelf kunt zijn en samen met jou ga ik dan ook op ontdekkingsreis naar wat bij jou past. Hier kun je over nadenken, maar door actief in beweging te komen, ontdek je veel sneller wat je eigenlijk doet. Om vanuit daar actief op zoek te gaan naar jouw ‘vuur’.”

- Heidi

Anderen zien mij als iemand met positieve energie, die anderen weet te inspireren en motiveren. Door mijn openheid en inlevingsvermogen voelt men zich bij mij snel op hun gemak. Ik ben doortastend, krijg dingen voor elkaar en ben sterk in organiseren.

Ruud
Ruud

Ik stapte uit de auto. Zij sprong uit de auto. Wat een energie. Dat ik fysiek en mentaal echt werd uitgedaagd was voor mij een verademing. Heidi is op een prettige manier direct. Confronterend en tegelijkertijd verhelderend. Mijn mentale kracht is sterker dan ooit.

Floor
Floor

Heidi is heel rustig en heeft veel bagage waar ze gebruik van kan maken in de coaching. Het traject was ook echt, écht heel leuk.

Na een succesvolle carrière binnen de ICT en ervaring als trainer en leidinggevende, gooide ik het roer om en werd ondernemer. Met als doel datgene te gaan vinden waar ik het meeste energie, plezier en voldoening uit zou kunnen halen. In eerste instantie vervulde ik functies waarbij coaching en advisering van medewerkers en management een grote rol speelde. Daarnaast verdiepte ik me in de toepassing van actieve fysieke beweging, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Zo herontdekte ik mijn ‘vuur’ en de enorme effectiviteit van buiten in beweging zijn, uitdaging aangaan en grenzen verleggen op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ook in mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden; wandelen en hardlopen met mijn ‘kids’ (actieve Mechelse herder Sky en uitdagende Tsjechoslowaakse wolfhond Nova), survival, hiken, klimmen, vechtsport en mountainbiken. Daarnaast zing ik graag een liedje en leer nu om mezelf met gitaar te begeleiden. Dus wie weet breng ik die mee voor tijdens het kampvuur!

Nieuwsgierig naar mijn opleidingen, werkverleden en -ervaring? Kijk dan op LinkedIN.    * Deze gegevens zijn verplicht

    ×