Heidi van Kampen is outdoor coach en trainer bij Meantlife.

Mijn naam is Heidi van Kampen. Ik ben op z’n zachtst gezegd nogal enthousiast en gedreven in alles wat ik doe. Ik word gelukkig van actief en buiten in de natuur zijn, uitdagingen en nieuwe dingen leren.

Anderen zien mij als iemand met positieve energie, die anderen weet te inspireren en motiveren. Door mijn openheid en inlevingsvermogen voelt men zich bij mij snel op hun gemak. Ik ben doortastend, krijg dingen voor elkaar en ben sterk in organiseren.

Na een succesvolle carrière binnen de ICT en ervaring als trainer en leidinggevende, gooide ik het roer om en werd ondernemer. Met als doel datgene te gaan vinden waar ik het meeste energie, plezier en voldoening uit zou kunnen halen. In eerste instantie vervulde ik functies waarbij coaching en advisering van medewerkers en management een grote rol speelde. Daarnaast verdiepte ik me in de toepassing van actieve fysieke beweging, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Zo herontdekte ik mijn ‘vuur’ en de enorme effectiviteit van buiten in beweging zijn, uitdaging aangaan en grenzen verleggen op persoonlijke ontwikkeling en groei.

“The mind and body are not separate. What effects one, affects the other”

Ik weet mensen zowel fysiek als mentaal professioneel en resultaatgericht te begeleiden. Mijn band met jou vormt de basis om vooruitgang te kunnen boeken. Ik houd ervan om buiten de kaders te denken en kijk verder dan één methode; ieder mens is uniek en mijn werkwijze dus ook. Mijn enthousiasme voor groei en ontwikkeling werkt aanstekelijk: ik ben op mijn best als jij stappen richting je doel zet en jezelf daarmee verbaast. Vooral wanneer je daarbij iets ontdekt over jezelf, namelijk dat je zoveel meer kunt dan je denkt!

“Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om écht je eigen weg te kiezen en te doen wat jij belangrijk vindt. Maar wanneer je ontdekt wat jou drijft, zul je merken dat je anderen hier ook in kunt meenemen. Jij bent het sterkst wanneer je jezelf kunt zijn en samen met jou ga ik dan ook op ontdekkingsreis naar wat bij jou past. Hier kun je over nadenken, maar door actief in beweging te komen, ontdek je veel sneller wat je eigenlijk doet. Om vanuit daar actief op zoek te gaan naar jouw ‘vuur’.” – Heidi van Kampen

Ook in mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden; wandelen en hardlopen met mijn ‘kids’ (actieve Mechelse herder Sky en uitdagende Tsjechoslowaakse wolfhond Nova), survival, hiken, klimmen, vechtsport en mountainbiken. Daarnaast zing ik graag een liedje en leer nu om mezelf met gitaar te begeleiden. Dus wie weet breng ik die mee voor tijdens het kampvuur!

Nieuwsgierig naar mijn opleidingen, werkverleden en -ervaring? Kijk dan op LinkedIN.

Binnenkort op de agenda

10september

Italië

Tijdens deze 7-daagse reis, ga jij jouw grenzen verleggen en neem je een sprong in diepe. Ontdek hoe jij uitdagingen de baas blijft en dat je meer aankunt dan je denkt.

Lees meer
05oktober

Explore your limits, find your balance

Tijdens deze 2-daagse workshop, ontdek hoe je jouw gezonde stress-balans vindt en dat je tot nóg veel meer in staat bent dan je zelf denkt.

Lees meer