Showing 8 Result(s)
Even weg uit de dagelijkse hectiek en alleen maar bezig zijn met sporten, gezonde voeding en je persoonlijke ontwikkeling. - Maschenka

Maschenka

Even weg uit de dagelijkse hectiek en alleen maar bezig zijn met sporten, gezonde voeding en je persoonlijke ontwikkeling.

Nog steeds als ik eraan terugdenk verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. - Helga

Helga

Nog steeds als ik eraan terugdenk verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Alles maar werkelijk alles was bijzonder, zelfs het weer.

Prachtige omgeving, lekkere beweging, heerlijk eten, fijne mensen, goede mindset. - Mark

Mark

Prachtige omgeving, lekkere beweging, heerlijk eten, fijne mensen, goede mindset.

Omdat alles wat je in die week beleeft en ervaart er toe bijdraagt dat je in beweging komt om een stap te maken in je leven die je hoe dan ook weer verder brengt. - Ellen

Ellen

Omdat alles wat je in die week beleeft en ervaart er toe bijdraagt dat je in beweging komt om een stap te maken in je leven die je hoe dan ook weer verder brengt.

Ik zie dit echt als een cadeau voor mijzelf. - Ans

Ans

Ik heb mij in die 5 dagen geen minuut verveeld en heb dit jaar besloten om in oktober wederom mee te gaan. Ik zie dit echt als een cadeau voor mijzelf.

In Frankrijk vond ik rust in mijn hoofd. - Mayke

Mayke

In Frankrijk vond ik rust in mijn hoofd. En dat voelt kei goed!!!!

Ik kwam terug met het gevoel van weken vakantie. - Dorien

Dorien

Het is heerlijk om af en toe alles thuis achter te laten en voor jezelf te kiezen. Ik kwam terug met het gevoel van weken vakantie.

Energie tanken voor 4 maanden (en langer) in 4 dagen? Ja dat kan! - Peter & Marlies

Peter en Marlies

Wat een geweldige ervaring! Energie tanken voor 4 maanden (en langer) in 4 dagen? Ja dat kan! Meant4Life in France: gewoon doen!

×