Even weg uit de dagelijkse hectiek en alleen maar bezig zijn met sporten, gezonde voeding en je persoonlijke ontwikkeling. - Maschenka

Maschenka

Even weg uit de dagelijkse hectiek en alleen maar bezig zijn met sporten, gezonde voeding en je persoonlijke ontwikkeling.

Met deze verwachtingen, en het idee elke dag afgebeuld te worden en alleen maar gezonde smoothies te mogen drinken, ging ik naar Frankrijk.

Na een gezellige heenreis kwamen wij aan op onze locatie. Dit was meteen het moment om alles los te laten, alles over je heen te laten komen, alles te doen wat wordt gevraagd, het programma te volgen, je laten verwennen en kortweg heerlijk te genieten van deze me-time. Het was een fantastische ervaring, met een afwisselend programma, heerlijk eten, veel beweging en een top begeleiding van Heidi, Dave, Birgit en John.

Het programma was een verrassing en dit moet eigenlijk ook zo blijven.

Het is zo fijn om alles los te kunnen laten en af te wachten wat de volgende activiteit zal zijn. Meant4Life in France is een prachtige ervaring en die moet iedereen zelf gaan beleven. Ik ben in ieder geval geen één keer afgebeuld of heb moeten leven op  gezonde smoothies. Voor mij was het een bevestiging dat ik goed bezig ben met sporten, gezonde voeding en mijn eigen ontwikkeling. Ik zou dit iedereen toewensen.

Geniet van deze me-time en neem deel aan Meant4Life in France 2020.

×