Energie tanken voor 4 maanden (en langer) in 4 dagen? Ja dat kan! - Peter & Marlies

Peter en Marlies

Even helemaal anders: Meant4Life in France, oktober 2017

Wat een geweldige ervaring! 4 dagen in Bousseraucourt, La douce France met een prachtige groep mensen.

Terug naar de natuur, heerlijk buiten sporten, ’s morgens vroeg dauwtrappend de zon begroeten, je grenzen verleggen door in water van 12 graden te zwemmen, tijd voor jezelf en tot rust komen, een heerlijke wandeltocht, spel zonder grenzen bij een Franse boer, een verkwikkende massage om het vermoeide lijf te verwennen, appels plukken, kanoën op de zachtjes stromende Saône, ’s avonds genieten van de vuurkorf, teveel om op te noemen!

En steeds is er de ongekende gastvrijheid van Birgit en John. Of het nou een heerlijk fris bed is, of een Oeuf en Cocotte, of een heerlijk ontbijt, of altijd vers fruit of een heerlijke barbecue, of een verrassingsmenu, of de heerlijke en met gepaste grandeur geserveerde huiswijn. Even leven als een god in Frankrijk bestaat!

De begeleiding door Heidi en Dave is top! Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, maar nooit te ver. Kom op, je kunt het en…we helpen je. En dan geeft Heidi ook nog mooie workshops. Je leert wat gezonde voeding is (en wat niet) en je leert om tijd aan jezelf te besteden, wat het is om weer eens helemaal stil te zijn en wat dat met je doet.

Kan dat allemaal? Energie tanken voor 4 maanden (en langer) in 4 dagen? Ja dat kan! Meant4Life in France: gewoon doen!

×